4 noiembrie 2019, București.

Fundația Dreptul la Educație a încheiat, la OK Center, al 5-lea proiect anual realizat cu sprijinul Secretariatului de Stat pentru Politici Naționale al Cancelariei Prim-Ministrului Ungariei și al Fondului Bethlen Gábor.

Evenimentul de încheiere al proiectului a constat în desfășurarea în paralel a 4 cursuri de educație financiară pentru elevii Liceului Tehnologic Electromureș și cei ai Colegiului Economic Virgil Madgearu.

Cursanții s-au întâlnit la finalul celor 4 ore de curs în sala mare a centrului pentru a primi diplome și, bineînțeles, aplauze.

În cadrul proiectului, în 2019 peste 500 de elevi și peste 200 de adulți din județele Mureș, Covasna, Harghita, Brașov, Bihor, Bacău au participat la cursurile noastre de educație financiară sau orientare în carieră.

De-a lungul celor 5 ani de parteneriat, peste 1500 de elevi din județele transilvănene și din județul Bacău au beneficiat de cursuri de educație financiară sau orientară în carieră datorită acestor proiecte.

Trackback URL: https://www.okcenter.ro/de-5-ani-implementam-cursuri-de-educatie-financiara-si-orientare-in-cariera-in-romania-cu-sprijinul-fondului-bethlen-gabor-din-ungaria/trackback/

Leave reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.