Fundația Dreptul la Educație

Fundația Dreptul la Educație susține o atitudine financiară responsabilă în rândul tinerilor din România. Prin activitățile noastre dezvoltăm aptitudini financiare, economice și manageriale în rândul elevilor și liceenilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani și îi susținem să își planifice conștient cariera.

Credem în inovație, centrare pe tineri, integritate, învățare continuă, colaborare. Asigurăm un proces interactiv de învățare și dezvoltare către număr cât mai mare de elevi/adolescenți, în orașe mici și mari.

Oferim cursuri de educație financiară și orientare în carieră elevilor din toată țara, atât în școli, cât și în OK Center România – centrul de educație financiară din București situat pe strada Traian, numărul 1, Sector 3.

OK Center România

Ce este OK Center România?

OK Center este primul centru din România dedicat educației financiare, atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți. Este un proiect OTP Bank România și Fundația Dreptul la Educație.

Este un loc unde putem să:

  • învățăm împreună
  • aflăm despre toate posibilitățile financiare și riscurile implicite, economii, împrumuturi, asigurări și investiții
  • lucrăm împreună
  • ne dezvoltăm oportunitățile de carieră

Ce sprijină OK Center România?

Venim în sprijinul persoanelor inovative și întreprinzătoare prin oferirea gratuită a spațiului OK Center.

Dacă:

  • ești elev, student și cauți o sală unde să îți organizezi o activitate
  • ești profesor și dorești susținerea unei activități în perioada Școlii Altfel sau pur și simplu ai nevoie de un spațiu pentru orice întâlnire școlară
  • activezi într-un ONG, ai planificat un eveniment, dar nu ai găsit încă locația potrivită

…atunci OK Center este spațiul pentru tine!