Suntem o echipă formată din tineri creativi și cu multă energie. Vrem să oferim tinerilor din România perspectiva celei mai avantajoase investiţii, şi anume educaţia bazată pe valori personale şi exprimarea propriilor opinii şi viziuni într-un context economico-financiar.

Trainerii noştri dețin cunoştinţe complementare din domenii  variate (psihologie, sociologie, pedagogie, andragogie, antropologie, managementul resurselor umane şi dezvoltarea carierei, comunicare şi marketing) şi au aptitudini financiare, economice şi de management.

Cecilia Băsu

Cecilia Băsu

trainer OTP Financial Fitness

Cecilia este specializată în finanțe (certificată ACCA) și are peste 15 ani experiență în consultanță de management și financiară.

Adrian Căruceru

Adrian Căruceru

coordonator OTP Financial Fitness

Adrian este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finanţe-Bănci, Asigurări şi Burse de Valori (1995)

Loredana Șocîte

Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Administrație și Afaceri, profil Master, în domeniul Business Consulting(2017).

Alma Frățilă

Dumitru Domocoș

trainer OTP Financial Fitness

A absolvit Facultatea de Matematică şi Informatică, specializarea Informatică din cadrul Universităţii “Spiru Haret”.

Ioana Moldovan

Ioana Moldovan

trainer

Este studentă la Master în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu experienţă de peste un an în piaţa de capital.

Mihai Deaconu

Mihai Deaconu

trainer

A studiat Limba Coreeană în Cluj-Napoca, unde a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Pasiunea pentru...

Adriana Ioniță

Adriana Ioniță

director

Am absolvit Institutul Politehnic din București, facultatea: Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice (TCM) în 1994.

Alexandra Niculae

Este absolventă a Academiei de Studii Economice București, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune (2016).

Alexandra

Alexandra Sava

coordonator

Este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (2006), profilul Filologie.

Henrietta

Este absolventă a Universităţii Transilvania, Facultatea de Inginerie Tehnologică şi Management Industrial (2008).