POZA LORE website

Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Administrație și Afaceri, profil Master, în domeniul Business Consulting(2017). Loredana deține un certificat de cunoștințe financiare eliberat de Institutul „Mathias” din Ungaria.

În timpul anilor de facultate a fost implicată activ în asociații de reprezentare a studenților la nivel național, moment în care și-a descoperit plăcerea de a lucra cu tinerii și de a susține dezvoltarea prin intermediul educației nonformale.

Totodată, are o experienta în susținerea trainingurilor de educație financiară de un an si jumatate, experiență careia i se adaugă și cunoasterea domeniilor HR și Contabilitate.

În vara anului 2017 a participat la programul Work&Travel, în Los Angeles, California, participare ce i-a permis să cunoască o parte din cultura tinerilor americani și compararea comportamentului economic al tinerilor din SUA cu obiceiurile tinerilor din România.

Dorinta de a-și folosi experiențele și cunoștințele acumulate până în prezent, transformă trainingurile într-un mediu placut și interactiv.