Este absolventă a Universităţii “Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (1998).

Din 2013, Nora este consultantul Fundaţiei “Dreptul la Educaţie” şi este responsabilă cu activităţile de înfiinţare ale organizaţiei ca entitate juridică, implementarea celor mai bune parctici şi transferul de activităţi de tip franchize de la organizaţia-mamă din Ungaria, realizarea parteneriatelor strategice cu alţi stakeholderi importanţi, precum şi dezvoltarea de noi module în curricula standard.

Nora are o experienţă de 7 ani în zona resurselor umane, lucrând ca Manager Dezvoltare Organizaţională şi Recrutare în departamentul de HR a OTP Bank şi ca Manager al secretariatului central şi asistent al CEO-ului Băncii. În plus, Nora a acumulat expertiză în zona de comunicare în perioada în care a lucrat ca Ofiţer de Comunicare în cadrul Diviziei Comerciale a Ambasadei Ungariei în România, cât şi ca Ofiţer de presă al Uniunii Democratice Maghiare din România. Deţine un certificat de trainer recunoscut de Autoritatea Naţională de Calificări, are un certificat în instrumente psihometrice eliberat de Human Synergistics Int., alături de o diplomă de absolvire a modulelor de Organizaţii&Oameni, Marketing&Finanţe şi Integrare în cadrul şcolii de business CODECS.