O analiză realizată de www.transindex.ro, pe baza următorului articol: http://www.visualcapitalist.com/chart-different-generations-invest-10000/.

Visual Capitalist a realizat o analiză interesantă despre un studiu in care au sondat membrii mai multor generații privind în ce ar investi aceștia 10 mii de dolari rugându-i să aleagă din posibilități predefinite.

Este oarecum de așteptat, că membrii diferitelor generații – Millennials (18-35 ani), generația X (35-54 ani) și baby boomers (peste 55) – au opțiuni foarte diferite privind in ce și-ar investi banii. Este foarte interesant însă că toate aceste 3 generații consideră bună, în egală măsura, investiția în imobiliare, generația X ar investi în educația copiilor lor, milenialii în propria educație. Un alt numitor comun în grafic, oarecum chiar ciudat, este că în fond reprezentanții niciunei generații nu iau serios în calcul ca din fonduri proprii să pornească o afacere proprie.

sursa: www.visualcapitalist.com

Ceea ce este însă deosebit de evident este faptul că toate aceste generații consideră ca le-ar prinde bine 10 mii de dolari să își achite datoriile, mai ales cele provenite din cardurile de credit.

Și probabil nu este de mirare că generația millenialilor preferă in mai mare măsura investițiile în criptovalute.

Trackback URL: https://www.okcenter.ro/in-ce-ar-investi-diverse-generatii-10-mii-de-dolari/trackback/

Leave reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.