În data de 26, respectiv, 27 aprilie, a avut loc o nouă întâlnire în București, întâlnire în care s-au reunit reprezentanții celor două echipe de la Fundația Dreptul la Educatie și de la Fundația OTP Fáy András, obiectivul întâlnirii constând în proiectul cu titlul „CareerProgramme – Going beyond borders”, în cadrul programului ERASMUS+.

 

Partenerii au fost foarte eficienți în cele două zile și deși agenda de lucru a fost una încărcată, partenerii au început cu zâmbete pe buze penultima înâlnire. Durata proiectului este de doi ani, iar în cadrul întâlnirii s-a discutat despre rezultatele și experiențele din ultimele 20 de luni, concluziile fiind foarte bune.

 

Acest program este menit să asiste atât tineii maghiari, cât și pe cei români în a-și dezvolta abilități esențiale pentru o mai bună înțelere a pieții muncii și a propriilor nevoi și abilități. Programul s-a dovedit a fi foarte atractiv pentru elevi și profesori. Până în prezent, 470 de elevi maghiari și 320 de elevi români au avut ocazia de a participa gratuit și de a-și aprofunda cunoltințele despre sine în raport cu obiectivele lor profesionale. Numărul de participanți stabilit în fazele incipiente ale proiectului a fost depășit.

 

După analizarea activităților profesionale din cadrul proiectului (întâniri de proiect și evenimentele de multiplicare) , reprezentanții celor două fundații au agreat planul pentru ultimele 4 luni rămase până la finalizarea proiectului. Ultima etapă a proiectului va consta în traducerea modulelor de training în limba engleză, urmând ca trainerii să fie certificați pentru a susține aceste cursuri și în limba engleză.  Nu în ultimul rând, partenerii au planificat și evenimentul de încheiere care va avea loc în Budapesta în data de 8 iunie, respectiv, ultimua întâlnire de proiect, ce va avea loc în luna august.

 

 

Trainerii au făcut un schimb de experiențe în ceea ce privește cele mai bune practici de lucru cu elevii cu vârsta cuprinsă între 13 – 18 ani.

Întâlnirea de proiect a fost încheietă cu succes și partenerii așteaptă cu încredere și totodată, cu nerăbdare aceste ultime luni din proiect.

Trackback URL: https://www.okcenter.ro/intalnire-de-proiect-erasmus-bucuresti/trackback/

Leave reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.