Mi-am amintit de un articol de blog scris de colegii de la OTP Asset Management. Cum puteau două lumi: Tenerife și Educația Financiară să conviețuiască într-un singur loc? Articolul m-a lămurit. Și mai mult decât atât, m-a făcut să descriu o zi caracterizată de #planificare, #cumpătare, #smartwork, #newteambulding.

În scurta istorie a Fundației Dreptul la Educație, dar semnificativă pentru noi (anul viitor se fac 5 ani! 🙂 ), ieri a avut loc team buildingul echipei. Da, într-o singură zi, la Roma.
Vă invit la un “zoom”. Înainte de această 1 zi la Roma, am avut:

  • O trezire la 3:30, dar la 0:00 eram deja cu toții în pat. Practic această 1 zi de Roma a însemnat un cumul de circa 21 de ore.
  • Înainte de trezire, a trebuit să planificăm cu coordonatorii din Fundație: ziua. Să nu fie nici de training, nici de călătorie de training, nici administrativă de training, nici de spălat haine (trainerii știu).
  • Înainte să îndrăznim să planificăm această zi, ne-am gândit că dacă vrem să avem un team building toți 11, trebuie să fie o perioadă relativ scurtă, poate doar 1 zi, dar neapărat de non-sezon, ceea ce exlude an școlar, universitar, și vacanță de vară, pentru că atunci este vreamea outdoorurilor.
  • Concluzia a fost: 1 singură zi, eficientă nu doar ca timp, dar și ca buget.

Multe alte ingrediente au mai fost necesare pentru 1 de zi logout, dar cu siguranță de o minunată echipă administrativă din strada Traian să funcționeze la parametrii normali OK Center.
Vă dorim tuturor planificări bune, aroganțe cumpătate. Noi am dat greș un pic la înghețată / paste, unii au mâncat mai mult față de plan!
Vă dorim Rome așa cum vă doriți cu echipele voastre! : )

 

Autor:

Nora Dobre
Director, Fundația Dreptul la Educație

Trackback URL: https://www.okcenter.ro/o-aroganta-cumpatata/trackback/

Leave reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.