Fundația Dreptul la Educație și OTP Bank România susțin eforturile pentru îmbunătățirea educației din România, alăturându-se TEDxPiațaUniriiED în calitate de sponsor principal al evenimentului.

Sub tema Educație care contează, TEDxPiațaUniriiED adună pe scena sa profesori, elevi, traineri, psihologi, antreprenori, artiști, părinți, dezvoltatori de programe și/sau apps care vor aborda teme precum importanța comunicării în educație, soluții pentru dezvoltarea unui sistem de învățământ în care educația viitorului sau nevoile copilului primează. Astfel, în cele 7 ore ale evenimentului, participanții vor interacționa cu 14 vorbitori și vor avea parte de 4 momente artistice și zeci de momente educaționale. Prin acestea, organizatorii îsi propun să le ofere celor prezenți idei educaționale sănătoase, pe care să le poată aplica și răspândi.

OTP Bank România susține TEDxPiațaUniriiED în calitate de sponsor principal al evenimentului. Banca, împreună cu Fundația Dreptul la Educație, vor fi prezenți la eveniment invitându-i pe participanți la standul OK Center, unde vor putea afla informații despre cursurile gratuite de educație financiară și de orientare în carieră organizate de primul centru de educație financiară non-formală din România. În plus, cei prezenți vor avea ocazia să își testeze cunostințele financiare, la ATM-ul de idei, printr-un scurt quiz interactiv.

Ediția din acest an a TEDxPiațaUniriiED este împărțită în două secțiuni. Prima dintre ele, dedicată creșterii copiilor, va pune accent pe rolul cuvintelor în educație, pe diferențele dintre copii și cum văd aceștia educația. De asemenea, va aborda zona pedagogiei alternative, de la educația artistică care folosește dansul sau instrumentele muzicale ca metode educaționale, la cea teatrală și beneficiile ei pe termen lung în creșterea copiilor.

A doua parte a evenimentului va discuta despre necesitatea ca educația să fie, într-adevăr, universală, dar și despre educația de calitate a copiilor din zonele defavorizate. În plus, invitații le vor arată celor prezenți cum antreprenoriatul la facultate înseamnă o educație conectată la viața de zi cu zi a studentului și vor căuta soluții pentru dezvoltarea unui sistem de învățământ sustenabil și diversificat care să pună copilul și nevoile lui pe primul loc. Nu putea lipsi de pe agendă clasa viitorului, sau cum va arăta educația de mâine, ghidându-ne după aplicațiile menite să dezvolte și mai mult latura digital-educațională, aflate acum în faze de test.

TEDxPiațaUniriiED are loc vineri, 15 februarie, la Teatrul Evreiesc. Mai multe despre eveniment puteți afla pe site-ul dedicat: www.tedxpiatauniriied.ro.

Trackback URL: https://www.okcenter.ro/otp-bank-romania-sustine-alaturi-detedxpiatauniriied-educatia-care-conteaza/trackback/

Leave reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.