În 2017, trainerii Fundației Dreptul la Educație au implementat cursuri de educație financiară și orientare în carieră în patru mari orașe – Deva, Rimetea, Bacău și Onești – în cadrul proiectului Bethlen Gábor Alap . Anul acesta am ajuns în cel de-al treilea an de când implementăm cursuri de educație financiară și orientare în carieră în cadrul acestui proiect.

Datorită succeselor de anul trecut, Fundația Dreptul la Educație, cu sprijinul Bethlen Gábor Alap, pentru anul 2018, a stabilit șapte județe transilvănene ca noi locuri de formare. Scopul acestui proiect este să îmbunătățească poziția financiară a oamenilor prin îmbuntățirea performanței, culturii, cunoștințelor și a comportamentului financiar.  Proiectul are ca dată de începere luna februarie 2018, iar data de incheiere va fi in noiembrie 2018.

În iunie 2018, la jumătatea programului, trainerii Fundației au ajuns deja în cel puțin câte o localitate din cele șapte județe. Localitățile în care au ajuns sunt: Satu Mare, Aiud, Deva, Zalău, Bistrița, Lechința,  Baia Mare și Sibiu. Pănâ acum, din cele opt orașe au participat 10 instituții de învățământ la cursurile de educație financiară, unde au participat până acum 619 elevi la cursuri organizate de noi. Proiectul nu s-a terminat încă și elevii vor avea timp să investească în viața reală tot ce au învățat în timpul trainingurilor.

Deoarece finalizarea proiectului va fi în noiembrie 2018, în conformitate cu obiectivele stabilite de Fundația Dreptul la Educație, dorim să ajungem în mai multe locuri și să avem, la final, 1000 de elevi care au participat atât la sesiuni de educație financiară, cât și la cursuri de orientare în carieră.

Trackback URL: https://www.okcenter.ro/predam-impreuna-cu-bethlen-gabor-alap/trackback/

Leave reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.