Au trecut 6 luni de la inaugurarea OK Center și factorul constant de atunci este motto-ul nostru: Upgrade Yourself.

Începem o serie de publicări prin care dorim să împărtășim gândurile celor cu care am pornit la drum, ei sunt cei care ne susțin, ne inspiră și ne sunt alături.

Cu ocazia lansării rubricii Write Yourself, într-o primă fază, prezentăm câteva dintre testimonialele exprimate cu ocazia lansării centrului de educație financiară. Iar apoi, constant, vom publica autorii Write Yourself. Curioși?

Iată testimonialele din octombrie 2017:

László Diósi

Director General, Președinte al Directoratului, OTP Bank România
Președinte al Fundației Dreptul la Educație

Este binecunoscut faptul că cel mai sigur mijloc de dezvoltare este investiția în educație, lucru demonstrat prin exemplul multor națiuni de succes. În plus, cu toții ne dăm seama că în societatea de astăzi, învățarea pe tot parcursul vieții nu este doar o zicală, ci a devenit o necesitate pusă în practică în viața de zi cu zi. Fără educare continuă nu poate fi garantată nici supraviețuirea unei afaceri, nici dezvoltarea acesteia.

Cel mai important mesaj pe care dorim să îl transmitem este credința noastră. Credem că facem un lucru util pentru societate și vom putea planta multe semințe care, atunci când vor încolți, treptat, vor deveni păduri şi vor umple plămânii noştri cu oxigenul dătător de viață.

Gábor Ljubičić

Director general adjunct, OTP Bank România
Membru Board, Fundația Dreptul la Educație

Ce este OK Center?

  • Un loc unde putem să învățăm împreună.
  • Un loc unde putem să muncim împreună.
  • Un loc unde putem găsi toate informațiile care ne ajută să ne descurcăm în dome­niul economiei, a banilor și a antreprenoriatului. Unde, cu ajutorul experților, putem să dezvoltăm oportunitățile noastre de carieră, unde putem obține ajutor la prima noastră încercare antreprenorială, unde putem să aflăm despre toate posibilitățile financiare și riscurile implicite, care ne ajută să ne descurcăm mai bine în viața de zi cu zi. Economii, împrumuturi, asigurări și investiții; despre ceea ce auzim și citim mereu, dar nu am ajuns niciodată să cunoaștem în profunzime. Un loc unde putem învăța împreună toate acestea.

Nora Dobre

Director, Fundația Dreptul la Educație

Nu cred în magie, însă impactul educatiei frizează magia: educația, învățatul, cititul, curiozitatea, toate acestea pot da senzația de revigorare, energizare, cumpătare, bucurie, echilibru, poate chiar și dependență.

Bunicul meu spunea mereu că și preotul bătrân mai are de învățat. Când eram elevă, speram din toți rărunchii să nu aibă dreptate. Atunci, mi se părea de-a dreptul deprimant cest gând. Acum, însă, educația mi se pare un soi de salvare.

Educația nu face minuni, însa este minunată.

Alexandra Sava

Trainer Coordonator, Fundația Dreptul la Educație

În prezent, putem observa o tendință crescută în rândul tinerilor de a se îndrepta către domeniul antreprenoriatului. Astfel, dezvoltarea abilităților financiare și manageriale ale tinerei generații reprezintă o misiune pe care OK Center și-o asumă. Metodologia pe baza cărora am dezvoltat cursurile este una nonformală, atenția noastră fiind concentrată pe nevoile participanților. Recomand cu încredere participarea la cursurile marca OK CENTER, cu promisiunea că veți dobândi cunoștințe noi și foarte utile pentru viitorul vostru și că, în același timp, vă veți distra alături de trainerii noștri!

Oana Sandu

Coordonator, Fundația Dreptul la Educație

Mă bucur că echipa Fundației își împlinește unul dintre visuri, acela de a trece de la a implementa cursuri cutreierând cu valiza de-a lungul României la a le gazdui într-un Centru din inima Bucureștiului. Vă dau întalnire pe Traian nr.1, într-un spațiu cool, în care veți experimenta ce înseamna să fiți voi înșivă, într-un mediu de învatare de tip Edutainment.

Trackback URL: https://www.okcenter.ro/write-yourself/trackback/

Leave reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.